550_Over-You-Sure-01.jpg
550_kerwoorden-002.jpg
550_over-ons-004.jpg

Werken bij You Sure

Een functie bij You Sure betekent werken bij één van de snelst groeiende organisaties in de financiële sector. Je kan bij ons terecht als je net start en nog veel wilt leren, maar ook de doorgewinterde verzekeringsadviseur vindt hier genoeg uitdaging. Ons portfolio aan producten loopt van zakelijke werkmaterieelverzekeringen tot aan een particuliere fietsverzekering. Wij helpen bij een schade aan een oude Opel Corsa en verzekeren de grootste evenementen van Nederland. Dit maakt het werk ook dynamisch. Geen schade is hetzelfde, geen klant is hetzelfde. Wat wel hetzelfde is: iedere klant, groot of klein, krijgt de aandacht die hij of zij verdient.

Jouw werkzaamheden zijn natuurlijk belangrijk, maar het zijn de teams samen die de rots in de branding zijn. We werken hard met en voor elkaar. Tussendoor is er tijd en ruimte voor praatjes en lolletjes. Hard werken houd je alleen vol als er een portie werkplezier tegenover staat. Ben jij de schakel die wij zoeken tussen klant en verzekeraar? Dan is You Sure dé plek voor jou.

Vacatures bij You Sure

Loading...

Adviseur Particulier

You Sure

Commercieel Breda Nieuw-Vennep Poortugaal Zaandam Fulltime Parttime

Jij bent onze eerste hulplijn voor (potentiële) particuliere relaties. Onze relaties zijn tevreden dankzij jou!

Bekijk vacature

Adviseur Zakelijk

You Sure

Breda Nieuw-Vennep Poortugaal Fulltime Parttime

Jij zet een stapje extra voor jouw zakelijk (potentiële) relaties. Je bent hun aanspreekpunt.

Bekijk vacature

Schadebehandelaar Provinciaal

You Sure

Schade Breda Nieuw-Vennep Puttershoek Zaandam Hilversum Fulltime Parttime

Dankzij jou voelen relaties zich gehoord en geholpen. Schade hebben is al vervelend genoeg. Is deze functie wat voor jou?

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Zie jij jezelf al bij ons werken? Maar hebben wij op dit moment geen openstaande vacature die bij jou past? Wij zijn nieuwsgierig naar je open sollicitatie. Laat ons weten wie je bent, welke baan bij jou past en waar je jezelf ziet in onze organisatie. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Alles is mogelijk!

img_540x350_open-sollicitatie-you-sure.jpg

Neem contact op met HR

Zie je een interessante vacature en heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag over ons bedrijf of de betreffende functie. En... Wij zijn ook benieuwd naar jou!