550_Over-Felixx-01.jpg
550_Over-Felixx-02.jpg
550_Over-Felixx-03.jpg

Over Felixx® werk & inkomen

Felixx® werk & inkomen brengt de kennis en ervaring op het gebied van pensioenen, personeelsverzekeringen, arbodienstverlening, salarisadministratie en HR-vraagstukken samen. Goed werkgeverschap is nog maar het begin. 

Met de digitale totaaloplossing van Felixx® worden het werk en de zorgen van werkgevers compleet uit handen genomen. Werkgevers hoeven zich geen zorgen meer te maken over de bedrijfscontinuïteit. Maar ook niet over andere risico’s in de werkomgeving. Benieuwd geworden wat Felixx® voor je kan betekenen? 

Werken bij Felixx® werk & inkomen

Zijn arbeidsvoorwaarden echt jouw ding? Dan zit je bij Felixx® werk & inkomen echt op je plek. Bij Felixx® werken specialisten op het gebied van pensioenen, personeelsverzekeringen, arbodienstverlening, salarisadministratie en hr-vraagstukken. Dankzij de kennis en ervaring van de collega’s van Felixx® hebben bedrijven het voor duizenden medewerkers in Nederland goed geregeld. Goed werkgeverschap is nog maar het begin. 

Vakgebieden van Felixx® werk & inkomen

De professionals van Felixx® werk & inkomen ontzorgen werkgevers bij al hun pensioenvraagstukken. Van advies over de mogelijkheden tot het opstellen van een pensioenregeling op maat. Van het beheer tot de communicatie. Onze pensioenadviseurs willen het jou makkelijker maken.

Heb je een langdurig zieke medewerker in dienst? Dat is erg vervelend. Niet alleen voor jouw medewerker, maar ook voor jou als werkgever. Je medewerker is belangrijk, maar jouw bedrijf natuurlijk ook. Personeelsverzekeringen geven je de financiële ruimte om het beste voor je zieke medewerker en je bedrijf te doen. De inkomensadviseurs van Felixx® geven je graag advies.

Werkgevers zijn verantwoordelijk voor het voorkomen van langdurige afwezigheid en de re-integratie van zieke medewerkers. Met de arbodienst van Felixx® werk & inkomen krijg je grip op het verzuim binnen jouw onderneming.

Als salarisadministrateur biedt Felixx® werk & inkomen ​​​je één simpele oplossing voor al jouw HR- en payroll-processen. Wij richten de processen efficiënt in zodat werkgevers zich kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Samenwerking met You Sure

Felixx® werk & inkomen is strategisch partner van You Sure. You Sure is dé verzekerings- en hypotheekadviseur met oog voor het financieel belang van de klant. Goed advies is nog maar het begin. Het draait om: ‘You’. De klant staat centraal. In de financiële sector onderscheidt You Sure zich door persoonlijke benadering, betrouwbaar advies, snelheid en innovatie.