550_Over-You-Sure-01.jpg
550_Over-You-Sure-02.jpg
550_Over-You-Sure-03.jpg

Over You Sure

You Sure is dé verzekerings- en hypotheekadviseur met oog voor het financieel belang van de klant. Goed advies is nog maar het begin. Het draait om: ‘You’. De klant staat centraal. In de financiële sector onderscheidt You Sure zich door persoonlijke benadering, betrouwbaar advies, snelheid en innovatie. Via de You Sure KlantenPortal hebben klanten 24 uur per dag en 7 dagen per week inzicht in belangrijke documenten en contactgegevens. 

Sinds de oprichting in oktober 2011 is de huidige omvang bereikt door een combinatie overnames en door zelfstandig te groeien. In 2022 stond You Sure als nummer 11 (met 60,5 miljoen euro omzet) in de Top 100 Intermediairs van AMWeb. 

Werken bij You Sure 

Werken in de verzekeringswereld klinkt een beetje stoffig. Daar zijn wij ons bewust van. Toch dagen wij je uit verder te kijken. Als team jonge professionals in één van de snelst groeiende organisaties in de financiële sector, durven wij ons best een tof bedrijf te noemen. Wij zitten nooit stil, stellen de belangen van de klant voorop en halen met elkaar het beste uit You Sure én uit onszelf. Toch minder stoffig dan je dacht?

Privé verzekeringen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom is het verstandig om je voor veel voorkomende risico’s te verzekeren. Zo creëer je een zorgeloos, financiële toekomst. Als er dan onverwacht iets vervelends gebeurt, kan je jouw belangrijkste behoeften toch blijven vervullen. De verzekeringsadviseurs van You Sure staan je graag met raad en daad bij. Op basis van jouw situatie, wensen en behoeften word je voorzien van eerlijk advies. De adviseurs nemen de moeite om je goed te leren kennen en te begrijpen. Zo gaan wij voor jou altijd voor de beste voorwaarden.

img_540x350_Prive verzekeringen.jpg

Zakelijke verzekeringen

Ondernemen is verantwoord omgaan met risico’s. Als Registermakerlaar in Assurantien (RMiA) is You Sure jouw gesprekspartner als het gaat om risicomanagement en het verzekeren van complexe en/of grote risico’s. Voor zzp'ers, het MKB, groot zakelijk en bedrijven die opereren in een nichemarkt. Meestal gaat het om maatwerkoplossingen. De premie, het eigen risico, de voorwaarden en de clausules worden volledig afgestemd op jouw risico. Meerdere verzekeraars nemen een deel van de verzekering op zich. You Sure maakt het verzekeren van grote risico’s mogelijk.

img_540x350_Zakelijke verzekeringen.jpg

Hypotheken

Voor de eerste keer een huis kopen? Spannend! Het afsluiten van een hypotheek is misschien wel de grootste financiële beslissing van je leven. De hypotheekadviseurs van You Sure helpen je daar graag bij. Ook als je jouw hypotheek wilt oversluiten of als je jouw huis wilt verbouwen of verduurzamen. Op basis van jouw situatie, wensen en behoeften word je voorzien van eerlijk advies. De adviseurs leiden het hele proces van a tot z in goede banen.

img_540x350_Hypotheek.jpg

Samenwerking met Yinco

You Sure werkt samen met strategisch partner Yinco. Yinco staat voor Your Insurance Company. Als gevolmachtigd verzekeringsbedrijf van Nederlandse en Internationale verzekeraars biedt Yinco verzekeringsoplossingen. Yinco is een snelle schakel tussen de verzekeraar en de verzekeringsadviseur.