550_pensioen-via-werkgever-002.jpg
550_zakelijke-apparatuurverzekering-004.jpg
550_zakenreisverzekering-004.jpg

Werken bij Yinco

Werken bij Yinco is zoals het gezegde: schouders eronder en gaan. Eén ding is zeker: motivatie is belangrijker dan kennis. Wij kunnen je de fijne kneepjes van het vak leren, maar motivatie moet uit jou komen. De collega's bij Yinco zijn gretig, ambitieus en absolute aanpakkers. Zelf beoordelen wij de sfeer vooral als gezellig. Een positieve instelling staat hoog in het vaandel.

Vergis je niet. Werken voor Yinco is ook afwisselend en soms een tikje hectisch. Waar wij vandaag linksom gaan, kan dat morgen rechtsom zijn. Omdat wij zien dat die route beter werkt. Of dat een verschuiving in de markt daarom vraagt. Gedij je goed op hard werken en stroomt motivatie door je lijf? Dan is Yinco de plek voor jou. Laat ons je uitdagen en haal het beste uit jezelf.

Vacatures bij Yinco

Loading...

Administratief Medewerker Mutaties

Yinco

Polisadministratie Den Haag Fulltime Parttime

Een foutloze polis is onmisbaar in de verzekeringswereld. Ben jij zo secuur dat jij deze taak aankan? Word dan Administratief Medewerker Mutaties...

Bekijk vacature

Acceptant Particulier

Yinco

Volmacht Poortugaal Lisse Fulltime Parttime

Goed verzekerd zijn neem jij serieus. Jij werkt nauwkeurig en secuur en zorgt er achter de schermen voor dat onze relaties op ons kunnen rekenen....

Bekijk vacature

Acceptant Zakelijk

Yinco

Volmacht Poortugaal Lisse Den Haag Fulltime Parttime

Jij begrijpt heel goed dat nauwkeurigheid belangrijk is in de verzekeringen. En laat dat nu net jouw superkracht zijn.

Bekijk vacature

Acceptant Zakelijke Schadeverzekeringen

Yinco

Schade Den Haag Fulltime Parttime

Onze zakelijke relaties kunnen op jou vertrouwen. Jij helpt hen risico’s te inventariseren en zoekt daar passende verzekeringen bij.

Bekijk vacature

Accountmanager Verzekeringen

Yinco

Commercieel Breda Nieuw-Vennep Poortugaal Fulltime Parttime

Ben jij van nature een netwerker die het commercieel denken ombuigt naar echte oplossingen voor de klant? Dan past de functie van Accountmanager ...

Bekijk vacature

Medewerker Backoffice

Yinco

Volmacht Poortugaal Fulltime Parttime

De volmacht van onze verzekeringsproducten is een aparte tak van sport. Ben jij dé specialist op dit gebied?

Bekijk vacature

Medewerker Polisadministratie Yinco

Yinco

Volmacht Polisadministratie Den Haag Fulltime Parttime

Jij bent gemaakt om nauwkeurig te werken. Maar ben je ook klaar voor één van de belangrijkste functies binnen ons bedrijf?

Bekijk vacature

Schadebehandelaar Volmacht

Yinco

Schade Volmacht Poortugaal Lisse Fulltime Parttime

Omdat jij de taal van de volmacht spreekt, handel je schades professioneel en efficiënt af. Is deze functie wat voor jou?

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Zie jij jezelf al bij ons werken? Maar hebben wij op dit moment geen openstaande vacature die bij jou past? Wij zijn nieuwsgierig naar je open sollicitatie. Laat ons weten wie je bent, welke baan bij jou past en waar je jezelf ziet in onze organisatie. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Alles is mogelijk!

img_540x350_open-sollicitatie-yinco.jpg

Neem contact op met HR

Zie je een interessante vacature en heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag over ons bedrijf of de betreffende functie. En... Wij zijn ook benieuwd naar jou!