550_join-the-Hive-01.jpg
550_join-the-Hive-02.jpg
550_join-the-Hive-03.jpg

Groei met ons mee

Wij startten onze reis in 2011 met verzekeringsadviseur You Sure. De persoonlijke en klantvriendelijke aanpak van You Sure bleek een succes en zo ontwikkelden wij ons tot een toonaangevende financiële adviesorganisatie met vestigingen in heel Nederland. Dat gebeurde door zelfstandige groei, gerichte overnames en samenwerkingen. Na ruim 100 overnames hebben wij een stevige positie in Nederland en oriënteren wij ons op de internationale markt. Yellow Hive behoort tot de top-10 intermediairs van Nederland met een omzet van ruim 60 miljoen euro.

Onze integratiestrategie 

Een belangrijke factor van ons succes is de zorgvuldig ontwikkelde integratiestrategie. Bij elke overname maken wij een plan hoe wij het bedrijf of de portefeuille kunnen inpassen. Samenvoegen tot één sterk geheel. Dat doen wij in overleg, waarbij we samen kijken naar de wensen, behoeften en toekomst. Elke overname is anders, omdat iedere overnamekandidaat anders is. Van de ruim 100 acquisities hebben wij zo’n 85 integraal opgenomen binnen onze organisatie. Vanuit deze ervaring zijn wij altijd op zoek naar nieuwe partners. Wil je weten hoe samenwerken met Yellow Hive er uitziet?

img_540x350_integratiestrategie.jpg
Hero-LG-Join-the-Hive.jpg

Samen een kop koffie drinken?

Het bundelen van onze krachten kan ook de volgende stap zijn voor jouw bedrijf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om te kijken of we een match zijn. Uiteraard blijft het gesprek tussen ons. Laat weten wie je bent, dan nemen wij contact met je op.

 

*
*
*
*
*

Door heel Nederland

Onze organisatie is opgericht in 2011 met You Sure als eerste bedrijfsonderdeel. Wij hebben onze huidige omvang bereikt door zelfstandige groei, gerichte overnames en samenwerkingen. Ruim zestig overnames verder hebben wij een stevige positie in de markt. Meer dan 450 collega's werken verspreid door heel Nederland. Ontdek hieronder onze vestigingen.

verstigingen-Amsterdam.jpg

Amsterdam

Een locatie in onze prachtige hoofdstad kan natuurlijk niet ontbreken. Hier vind je onze collega's van No Risk.

verstigingen-Arnhem.jpg

Arnhem

Welkom bij onze collega’s van Glasz Assurantiën. Zij staan voor je klaar in Arnhem.

verstigingen-Asten.jpg

Asten

Laat je inspireren in Asten. Door de natuur én onze collega's van Assurantiekantoor Schriks én MFP Financieel Advies.

verstigingen-Bergen.jpg

Bergen

In Bergen barst het van de kennis over autoverzekeringen. Hier vind je onze collega's van De Kilometerverzekering.nl en Rijgedragverzekering.nl.

verstigingen-Breda.jpg

Breda

In het bruisende Breda zijn wij sinds begin 2023 te bezoeken. Hier werken onze collega's van You Sure. Kom jij langs voor een kop koffie?

vestigingen_Delft.jpg

Delft

Liever persoonlijk contact met een kop koffie erbij? Kom langs ons kantoor in het mooie en authentieke Delft! Hier vind je onze collega's van de Bruyn Financieel Adviseurs.

verstigingen-Den Haag.jpg

Den Haag

Als ondernemer ben je aan het juiste adres in Den Haag. Hier vind je onze collega's van Yinco.

verstigingen-Den-Helder.jpg

Den Helder

Zeg je Den Helder, dan zeg je de Marine en offshore. En dan denk je al snel aan onze gespecialiseerde collega's van INTRAMAR.

vestigingen-Gemonde.jpg

Gemonde

Gemonde is een pittoresk kerkdorpje met mooie agrarische landschappen. Onze collega's van Assurantiebedrijf Klomp verwelkomen jou hier graag op kantoor.

vestigingen-Goes.jpg

Goes

Goes heeft een historische charme en staat bekend om de grote evenementen en jaarmarkten. Kom je langs voor een kopje koffie bij Verzekerd & Wel?

verstigingen-Gouda.jpg

Gouda

Wereldwijd bekend om haar kaas: Gouda. Je vindt hier ook onze collega's van Stibbemeyster én VOOGT.

verstigingen-Groningen.jpg

Groningen

Welkom in de grootste stad van Noordelijk Nederland. In deze vestiging werken onze collega’s van Heemzaethe Assurantiën.

verstigingen-Haarlem.jpg

Haarlem

In deze vestiging werken onze collega’s van Felixx® werk & inkomen. Je kan hier terecht voor al je HR-gerelateerde vraagstukken.

verstigingen-Hilversum.jpg

Hilversum

Welkom in de mediahoofdstad Hilversum! In deze vestiging werken onze collega’s van DSV Verzekeringen.

vestigingen-houten.jpg

Houten

Houten staat bekend om het Oude Dorp. Naast de historische gebouwen en fietsvriendelijke omgeving, vind je hier ook onze collega's van Of Course.

verstigingen-Lisse.jpg

Lisse

Een prachtige vestiging in de bollenstreek. Hier werken onze collega’s van You Sure, Felixx® werk & inkomen en Yinco.

verstigingen-Nieuw-Vennep.jpg

Nieuw-Vennep

You Sure startte in 2011 in Nieuw-Vennep. Tot op de dag van vandaag werken onze collega's van You Sure vanuit deze vestiging. Goed advies is nog maar het begin.

verstigingen-Poortugaal.jpg

Poortugaal

Welkom in Poortugaal! Een prachtig gerenoveerd pand waar onze collega's van You Sure en Yinco werken.

verstigingen-Puttershoek PR.jpg

Puttershoek

In dit pittoreske dorp wonen de "brokkebakkers". Zo worden de inwoners genoemd. Je kan hier ook een kop koffie komen drinken met onze collega's van DNA Yachtinsurance en You Sure.

vestigingen-Rotterdam.jpg

Rotterdam

Net boven de Nieuwe Maas vind je Maesstad en Maeshave Assuradeuren: de specialisten in schadeverzekeringen voor de logistieke sector.

vestigingen-Stellendam.jpg

Stellendam

In Stellendam kan je gezellig een kopje koffie komen doen bij De Wit Assurantiën, Van Olst de Graaff & Co én FortNova.

vestigingen-Wormer.jpg

Wormer

Wormer is een traditioneel Nederlands dorp en is omringd met rustgevende groene gebieden. Kom je hier een gezellig een kopje koffie doen?

verstigingen-Woudsend.jpg

Woudsend

Je bent hier aan het juiste adres om jouw boot of pleziervaartuig te verzekeren. Welkom bij DNA Yachtinsurance!

Over Yellow Hive 

Wij zijn een dynamische financiële adviesorganisatie die particulieren, ondernemers en bedrijven maximaal wil ontzorgen. Met ruim 500 collega’s bieden wij via onze merken You Sure, Felixx® werk & inkomen en Yinco oplossingen voor een financieel zorgeloze toekomst. Wij zijn een warme en enthousiaste club met mensen. Dat zie je terug in de kleur geel, wat staat voor geluk en plezier.