550_Over-Yinco-01.jpg
550_Over-Yinco-02.jpg
550_Over-Yinco-03.jpg

Over Yinco

Yinco staat voor Your Insurance Company. Als gevolmachtigd verzekeringsbedrijf van Nederlandse en internationale verzekeraars biedt Yinco verzekeringsoplossingen. Yinco is een snelle schakel tussen de verzekeraar en de verzekeringsadviseur. 

Als coverholder van Lloyd’s of London is Yinco altijd op zoek naar de beste verzekeringsoplossing in de markt. Kan het risico niet in Nederland worden verzekerd? Dan wordt de oplossing in het buitenland gezocht. Inmiddels werkt Yinco samen met meer dan vijfhonderd verzekeringsadviseurs.

Werken bij Yinco

Werken bij Yinco is zoals het gezegde: schouders eronder en gaan. Eén ding is zeker: motivatie is belangrijker dan kennis. Wij kunnen je de kneepjes van het vak leren, maar motivatie moet uit jou komen. De collega's bij Yinco zijn gretig, ambitieus en absolute aanpakkers. Zelf beoordelen wij de sfeer vooral als gezellig. Een positieve instelling staat hoog in het vaandel.

Vergis je niet. Werken voor Yinco is ook afwisselend en soms een tikje hectisch. Waar wij vandaag linksom gaan, kan dat morgen rechtsom zijn. Omdat wij zien dat die route beter werkt. Of dat een verschuiving in de markt daarom vraagt. Gedij je goed op hard werken en stroomt motivatie door je lijf? Dan is Yinco de plek voor jou. Laat ons je uitdagen en haal het beste uit jezelf.

Samenwerking met You Sure

Yinco is strategisch partner van You Sure, dé verzekerings- en hypotheekadviseur met oog voor het financieel belang van de klant. Goed advies is nog maar het begin. Het draait om: ‘You’. De klant staat centraal. In de financiële sector onderscheidt You Sure zich door persoonlijke benadering, betrouwbaar advies, snelheid en innovatie.