Onze vakgebieden

Wij zijn actief in de financiële sector. Financiële ondernemingen zorgen ervoor zorgen dat consumenten, ondernemers en bedrijven kunnen betalen, sparen, lenen en verzekeren. Via onze merken adviseren wij je graag over verzekeringen, hypotheekoplossingen en pensioenen. Omdat wij ook een gevolmachtigd verzekeringsbedrijf zijn, kunnen wij zelfstandig jouw verzekeringen regelen, zonder tussenkomst van een verzekeraar. Zo vinden wij altijd snel en efficiënt een passende oplossing voor jouw vraagstuk. Voor werkgevers bieden wij via Felixx® werk & inkomen de voordelen van onze arbodienst en salarisadministratie.

De verzekeringsadviseurs van You Sure voorzien onze klanten van onafhankelijk verzekeringsadvies. Op maat, passend en afgestemd op de persoonlijke situatie. Zo sluiten onze verzekeringen aan bij de wensen en behoeften van onze klant.

De hypotheekadviseurs van You Sure geven persoonlijk advies bij het afsluiten, verlengen of oversluiten van een hypotheek. Wij kijken welke hypotheek het beste past. Onze adviseurs leiden het hele proces van a tot z in goede banen.

De professionals van Felixx® werk & inkomen ontzorgen werkgevers bij al hun pensioenvraagstukken. Van advies over de mogelijkheden tot het opstellen van een pensioenregeling op maat. Van het beheer tot de communicatie. Onze pensioenadviseurs willen het jou makkelijker maken.

Ons volmachtbedrijf Yinco - Your Insurance Company - werkt nauw samen met You Sure en 500 andere verzekeringsadviseurs in Nederland. Als gevolmachtigd verzekeringsagent en serviceprovider heeft Yinco voor elk risico altijd een specifieke verzekeringsoplossing paraat.

Werkgevers zijn verantwoordelijk voor het voorkomen van langdurige afwezigheid en de re-integratie van zieke medewerkers. Met de arbodienst van Felixx® werk & inkomen krijg je grip op het verzuim binnen jouw onderneming.

Als salarisadministrateur biedt Felixx® werk & inkomen ​​​je één simpele oplossing voor al jouw HR- en payroll-processen. Wij richten de processen efficiënt in zodat werkgevers zich kunnen richten op hun kernactiviteiten.

Werken bij Yellow Hive

Wil jij werken bij één van de snelst groeiende adviesorganisaties in de financiële sector? Sluit je aan bij Yellow Hive, You Sure, Felixx® werk & inkomen of Yinco. Is de volgende stap in jouw carrière bij ons? Wij zijn nieuwsgierig naar je.

img_540x350_werken-bij-yellow-hive.jpg