550_Over-You-Sure-01.jpg
550_join-the-Hive-04.jpg
550_Over-You-Sure-02.jpg

Onze merken

Wij zijn een dynamisch financiële adviesorganisatie die particulieren, ondernemers en bedrijven maximaal wil ontzorgen. Met ruim 500 collega’s bieden wij via onze merken You Sure, Felixx® werk & inkomen en Yinco oplossingen voor een financieel zorgeloze toekomst. Wij zijn een warme en enthousiaste club met mensen. Dat zie je terug in de kleur geel, wat staat voor geluk en plezier.

You Sure 

You Sure is dé verzekerings- en hypotheekadviseur met oog voor het financieel belang van de klant. Goed advies is nog maar het begin. Het draait bij ons om: ‘You’. De klant staat bij ons centraal. En daar mag je ons aan houden. Met Yinco en Felixx® werk & inkomen als strategische partners heeft You Sure een sterke positie in de Nederlandse en internationale markt.

540x350_logo_You-Sure.jpg

Felixx® werk & inkomen 

Felixx® werk & inkomen brengt de kennis en ervaring op het gebied van pensioenen, personeelsverzekeringen, arbodienstverlening, salarisadministratie en HR-vraagstukken samen. Goed werkgeverschap is nog maar het begin. Met de digitale totaaloplossing van Felixx® worden het werk en de zorgen van werkgevers compleet uit handen genomen. Felixx® is partner van You Sure.

540x350_logo_Felixx.jpg

Yinco 

Yinco staat voor Your Insurance Company. Als gevolmachtigd verzekeringsbedrijf van Nederlandse en internationale verzekeraars biedt Yinco verzekeringsoplossingen. Kan het risico niet in Nederland worden verzekerd? Dan wordt de oplossing in het buitenland gezocht. Als coverholder van Lloyd’s of London is Yinco altijd op zoek naar de beste verzekeringsoplossing in de markt.

540x350_logo_Yinco.jpg

Nog meer merken

Wij zijn constant in beweging. Altijd op zoek naar bedrijven in de financiële sector die zich bij ons willen aansluiten. Onderstaande bedrijven zijn recent door ons overgenomen. Zij werken nog onder hun eigen merknaam.

540x350_logo_Klomp.jpg Assurantiebedrijf Klomp

Sinds 1950 adviseert Assurantiebedrijf Klomp aan zowel bedrijven als particulieren op het gebied van verzekeringen, schaderegelingen, pensioenen en hypotheken.

540x350_logo_Schriks.jpg Assurantiekantoor Schriks

Als onafhankelijke verzekeringsadviseur voorziet Schriks particulieren en bedrijven van deskundig advies.

540x350_logo_Clearrisk.jpg ClearRisk

Een landelijk onafhankelijk expertise- en taxatiebureau voor bedrijven en ondernemingen. Van groot tot klein. Van middenstand tot MKB.

540x350_logo_de-Bruyn.jpg De Bruyn Financieel Adviseurs

De Bruyn Financieel Adviseurs is onderdeel van You Sure! Dit familiebedrijf, dat al 60 jaar bestaat, draait voorlopig stand alone door onder eigen naam.

540x350_logo_DeKilometerVerzekering.jpg De Kilometerverzekering.nl

Ontdek onze voordelige verzekeringsoplossingen, op maat gemaakt voor autobezitters die bewust minder kilometers maken.

540x350_logo_De-Wit.jpg De Wit Assurantiën

De Wit Assurantiën is een onafhankelijke intermediair voor zowel particuliere verzekeringen en hypotheken als zakelijke verzekeringen en financieringen.

540x350_logo_DNA.jpg DNA Yachtinsurance

Specialist in het verzekeren van boten en pleziervaartuigen. Met connecties over de hele wereld wordt een ongeval altijd snel opgelost.

540x350_logo_DSV.jpg DSV Verzekeringen

Als middelgrote Registermakelaar in Assurantiën (RMiA) is DSV een fijne gesprekspartner als het gaat om het management van grootzakelijke risico’s.

540x350_logo_EMS.jpg EMS Claimsengine®

Samen met verzekeraars, schadebehandelaars en schade-experts ontwikkelde EMS de Claimsengine®. Een schaderobot voor particuliere verzekeringen.

540x350_logo_Fort-Nova.jpg FortNova

FortNova biedt totaaloplossingen op ICT-gebied binnen de verzekeringsbranche.

540x350_logo_Glasz.jpg Glasz Assurantiën

Glasz adviseert, ontzorgt en behartigt de belangen van klanten op het gebied van verzekeringen en pensioenen. 100% onafhankelijk.

540x350_logo_Heemzaethe.jpg Heemzaethe Assurantiën

Onafhankelijk advies voor particuliere schadeverzekeringen. Onder andere: auto-, woonhuis-, inboedel-, reisverzekeringen.

540x350_logo_Intramar.jpg INTRAMAR

De speciliast in verzekeringsoplossingen voor olie- en gasbedrijven, de offshore windindustrie en maritieme agentschappen.

logo Maeshave.svg Maeshave Assuradeuren

Het Rotterdamse volmachtkantoor mét een snelle en persoonlijke service, zonder bureaucratische omwegen.

logo Maesstad.svg Maesstad

Al 30 jaar specialist in maatwerk schadeverzekeringen voor de logistieke sector in binnen- en buitenland.

540x350_logo_MFP.jpg MFP Financieel Advies

De juiste ondersteuning voor particulieren en bedrijven in financiële zaken als verzekeringen, hypotheken en financiële planning.

540x350_logo_NoRisk.jpg No Risk

Jaarlijks zijn duizenden evenementen over de hele wereld goed verzekerd bij No Risk: één van de grootste Nederlandse verzekeringsmakelaars.

logo_Of Course.svg Of Course

Of Course zorgt voor een proactieve financiële dienstverlening, levens coaching en integrale advisering bij innovatie.

540x350_logo_Rijgedragverzekering.jpg Rijgedragverzekering.nl

De zus van De Kilometerverzekering.nl beloont all-risk-verzekerden bij goed rijgedrag met korting op de premie.

540x350_logo_stibbemeyster.jpg Stibbemeyster

Stibbemeyster is gespecialiseerd in zakelijke schade-, inkomens- en pensioensverzekeringen en risicomanagement

540x350_logo_Van-Olst.jpg Van Olst de Graaff & Co

Van Olst de Graaff & Co is een gespecialiseerde makelaar in maritieme sectoren, zoals de visserij en binnenvaart.

540x350_logo_Verzekerd-en-wel.jpg Verzekerd & Wel

Verzekerd & Wel is specialist in maatwerkverzekeringen en personeelsdiensten in de horecabranche.

540x350_logo_Voogt.jpg VOOGT

De dienstverlening van VOOGT sluit naadloos aan bij de dienstverlening van You Sure, wat voor de perfecte partnerschap zorgt.

Groei door overnames

Yellow Hive wil tot de grootste financiële adviesorganisaties van Nederland behoren, door zelfstandige groei, gerichte overnames en samenwerkingen. Zo versterken wij onze basis om relaties optimaal te blijven bedienen. In onze overnamestrategie staan de stappen die we samen zetten centraal. Samen kijken we naar de wensen, behoeften en toekomst. Wil je weten hoe samenwerken met Yellow Hive er uitziet?