Over Yellow Hive

Wij zijn een dynamisch financiële adviesorganisatie die particulieren, ondernemers en bedrijven maximaal wil ontzorgen. Met ruim 500 collega’s bieden wij via onze merken You Sure, Felixx® werk & inkomen en Yinco oplossingen voor een financieel zorgeloze toekomst. Wij zijn een warme en enthousiaste club met mensen. Dat zie je terug in de kleur geel, wat staat voor geluk en plezier.

550_over-YH-01.jpg
550_over-YH-02.jpg
550_over-YH-03.jpg

Onze ambitie

Wij zijn een warme, positieve en enthousiaste club die er voor je is als je ons nodig hebt. Wie je ook bent, wat je ook doet. Jij staat bij ons centraal. Wij willen je leren kennen, zodat wij beter begrijpen hoe wij jou het beste kunnen ondersteunen. Werken met of werken bij Yellow Hive betekent dat je je herkent in onze kernwaarden:

  • Wij zijn betrokken, bij onze klanten en onderling als collega’s
  • Wij zijn in beweging, om beter te worden en om te groeien
  • Wij zijn vrienden, van elkaar, onze klanten en onze relaties 

Onze visie

Door onze persoonlijke klantbenadering, overnamestrategie en groeiambitie willen wij structureel tot de top-5 in de financiële sector van Nederland behoren én onze vleugels uitslaan op de Europese markt. Bij alles wat wij doen, kijken wij naar de beste oplossing voor onze relaties. Wij willen jouw risico’s beperken en afdekken en jouw wensen en behoeften invullen met respect voor de behoeften van toekomstige generaties.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden zijn ons DNA. Onze bouwstenen. De eigenschappen die ons uniek maken en met elkaar verbinden. Het laat zien hoe wij met relaties omgaan én met elkaar als collega’s.

Betrokken

Wij zijn het verlengstuk van onze klanten. En van elkaar als collega’s. Een luisterend oor. Aandachtig en betrokken. Empathisch en inlevend. Dit stelt ons in staat de beste oplossing te verzorgen.

In beweging

Wij zijn sterk in beweging, met een onderscheidende visie en moderne eigentijdse aanpak. Volle kracht vooruit, proactief en altijd in ontwikkeling. Continu beter willen worden. Wij groeien door te leren.

Vrienden 

Wij zien klanten en relaties als onze vrienden. En zo zien collega’s elkaar ook. Voor een vriend doe je altijd meer dan je best. Voor vrienden ga je door het vuur. Tegen vrienden ben je eerlijk. Zo bereiken we samen het beste resultaat. Met wederzijds vertrouwen als basis.

Warmte 

Wij gaan voor een warme en vriendschappelijke band. Zowel met collega’s als met relaties. Wij meten met één maat: de menselijke maat. Persoonlijk contact zien wij daarom als het belangrijkste medium. Het is dé voorwaarde voor een sterke relatie.

Winnaars

Wij gaan voor goud. Wij gaan voor de beste deal en voorwaarden voor onze klanten. Lijkt iets onmogelijk? Samen bedenken we een strategie om ons doel te bereiken. Linksom of rechtsom. Wij vinden altijd een weg. Zonder de omgeving en de maatschappij uit het oog te verliezen.

Ons directieteam

Met een afgewogen mix van ervaring, kennis en kunde stuurt de directie onze organisatie aan. Zij bepalen de strategie en doelstellingen en zorgen voor een inspirerend werkklimaat met oog voor de collega’s, de continuïteit en wet- en regelgeving. Onze CEO en CFO worden hierin ondersteund en geadviseerd door vijf operationeel directeuren.​

Portret_Ger Knikman.jpg

Ger Knikman

Chief Executive Officer

ger.knikman@yellowhive.nl
Portret_Robbert Sturm.jpg

Robbert Sturm

Chief Financial Officer

robbert.sturm@yellowhive.nl
Portret_Bas Harmsen.jpg

Bas Harmsen

Directeur You Sure

bas.harmsen@yousure.nl
Portret_Arnold-Barendrecht.jpg

Arnold Barendrecht

Portret_Jacqueline Huisman.jpg

Jacqueline Huisman

Directeur HR, Mergers & Acquisitions

jacqueline.huisman@yellowhive.nl
Portret_Eveline Roos.jpg

Eveline Roos

Directeur Niches & Integratie

eveline.roos@yellowhive.nl

Door heel Nederland

Onze organisatie is opgericht in 2011 met You Sure als eerste bedrijfsonderdeel. Wij hebben onze huidige omvang bereikt door zelfstandige groei, gerichte overnames en samenwerkingen. Ruim zestig overnames verder hebben wij een stevige positie in de markt. Meer dan 450 collega's werken verspreid door heel Nederland. Ontdek hieronder onze vestigingen.

verstigingen-Amsterdam.jpg

Amsterdam

Een locatie in onze prachtige hoofdstad kan natuurlijk niet ontbreken. Hier vind je onze collega's van No Risk.

verstigingen-Arnhem.jpg

Arnhem

Welkom bij onze collega’s van Glasz Assurantiën. Zij staan voor je klaar in Arnhem.

verstigingen-Asten.jpg

Asten

Laat je inspireren in Asten. Door de natuur én onze collega's van Assurantiekantoor Schriks én MFP Financieel Advies.

verstigingen-Bergen.jpg

Bergen

In Bergen barst het van de kennis over autoverzekeringen. Hier vind je onze collega's van De Kilometerverzekering.nl en Rijgedragverzekering.nl.

verstigingen-Breda.jpg

Breda

In het bruisende Breda zijn wij sinds begin 2023 te bezoeken. Hier werken onze collega's van You Sure. Kom jij langs voor een kop koffie?

vestigingen_Delft.jpg

Delft

Liever persoonlijk contact met een kop koffie erbij? Kom langs ons kantoor in het mooie en authentieke Delft! Hier vind je onze collega's van de Bruyn Financieel Adviseurs.

verstigingen-Den Haag.jpg

Den Haag

Als ondernemer ben je aan het juiste adres in Den Haag. Hier vind je onze collega's van Yinco.

verstigingen-Den-Helder.jpg

Den Helder

Zeg je Den Helder, dan zeg je de Marine en offshore. En dan denk je al snel aan onze gespecialiseerde collega's van INTRAMAR.

vestigingen-Gemonde.jpg

Germonde

Gemonde is een pittoresk kerkdorpje met mooie agrarische landschappen. Onze collega's van Assurantiebedrijf Klomp verwelkomen jou hier graag op kantoor.

vestigingen-Goes.jpg

Goes

Goes heeft een historische charme en staat bekend om de grote evenementen en jaarmarkten. Kom je langs voor een kopje koffie bij Verzekerd & Wel?

verstigingen-Gouda.jpg

Gouda

Wereldwijd bekend om haar kaas: Gouda. Je vindt hier ook onze collega's van Stibbemeyster én VOOGT.

verstigingen-Groningen.jpg

Groningen

Welkom in de grootste stad van Noordelijk Nederland. In deze vestiging werken onze collega’s van Heemzaethe Assurantiën.

verstigingen-Haarlem.jpg

Haarlem

In deze vestiging werken onze collega’s van Felixx® werk & inkomen. Je kan hier terecht voor al je HR-gerelateerde vraagstukken.

verstigingen-Hilversum.jpg

Hilversum

Welkom in de mediahoofdstad Hilversum! In deze vestiging werken onze collega’s van DSV Verzekeringen.

vestigingen-houten.jpg

Houten

Houten staat bekend om het Oude Dorp. Naast de historische gebouwen en fietsvriendelijke omgeving, vind je hier ook onze collega's van Of Course.

verstigingen-Lisse.jpg

Lisse

Een prachtige vestiging in de bollenstreek. Hier werken onze collega’s van You Sure, Felixx® werk & inkomen en Yinco.

verstigingen-Nieuw-Vennep.jpg

Nieuw-Vennep

You Sure startte in 2011 in Nieuw-Vennep. Tot op de dag van vandaag werken onze collega's van You Sure vanuit deze vestiging. Goed advies is nog maar het begin.

verstigingen-Poortugaal.jpg

Poortugaal

Welkom in Poortugaal! Een prachtig gerenoveerd pand waar onze collega's van You Sure en Yinco werken.

verstigingen-Puttershoek PR.jpg

Puttershoek

In dit pittoreske dorp wonen de "brokkebakkers". Zo worden de inwoners genoemd. Je kan hier ook een kop koffie komen drinken met onze collega's van DNA Yachtinsurance en You Sure.

vestigingen-Rotterdam.jpg

Rotterdam

Net boven de Nieuwe Maas vind je Maesstad en Maeshave Assuradeuren: de specialisten in schadeverzekeringen voor de logistieke sector.

vestigingen-Stellendam.jpg

Stellendam

In Stellendam kan je gezellig een kopje koffie komen doen bij De Wit Assurantiën, Van Olst de Graaff & Co én FortNova.

vestigingen_Voorthuizen.jpg

Voorthuizen

Je voelt je thuis in Voorthuizen door de vriendelijke mensen en het sfeervolle centrum. En als je zin hebt in een lekkere kop koffie, staat de deur voor je open bij onze collega's van Drieklomp Financieel Adviseurs.

vestigingen-Wormer.jpg

Wormer

Wormer is een traditioneel Nederlands dorp en is omringd met rustgevende groene gebieden. Kom je hier een gezellig een kopje koffie doen?

verstigingen-Woudsend.jpg

Woudsend

Je bent hier aan het juiste adres om jouw boot of pleziervaartuig te verzekeren. Welkom bij DNA Yachtinsurance!

Onze merken

Wij voeren onze activiteiten uit via verschillende merken: 

  • You Sure – dé verzekerings- en hypotheekadviseur met oog voor het financieel belang van de klant.
  • Felixx® werk & inkomen – dé specialist op het gebied van verzekerbare arbeidsvoorwaarden, pensioenen, HR-vraagstukken, arbodienstverlening en salarisadministratie.
  • Yinco – dé volmacht en serviceprovider met verzekeringsoplossingen voor alle verzekerbare risico’s.

Shared Service Center

De professionals van ons Shared Service Center ontzorgen de adviseurs, relatiebeheerders, acceptanten en schadebehandelaars. Met hun ondersteuning kunnen wij via onze merken de klant echt centraal stellen, zonder gedoe met processen, technieken en regels. Het SSC bestaat uit zes afdelingen: ICT, Facility, Marketing & Communicatie, Compliance & Legal, HR en Finance & Control.

Onze vakgebieden

Als financiële adviesorganisatie voor consumenten, ondernemers én adviseurs geven wij advies én bieden oplossingen. Voor jou en je gezin én voor je bedrijf en je medewerkers. Onze oplossingen bestaan uit een mix van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en arbeidsvoorwaarden. Omdat wij ook actief zijn als gevolmachtigd verzekeringsbedrijf, arbodienstverlener en salarisadministrateur vinden wij altijd de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Groei door overnames

Yellow Hive wil tot de grootste financiële adviesorganisaties van Nederland behoren, door zelfstandige groei, gerichte overnames en samenwerkingen. Zo versterken wij onze basis om relaties optimaal te blijven bedienen. In onze overnamestrategie staan de stappen die we samen zetten centraal. Samen kijken we naar de wensen, behoeften en toekomst. Wil je weten hoe samenwerken met Yellow Hive er uitziet?

img_540x350_join-the-hive.jpg

Werken bij Yellow Hive

Wil jij werken bij één van de snelst groeiende adviesorganisaties in de financiële sector? Sluit je aan bij Yellow Hive, You Sure, Felixx® werk & inkomen of Yinco. Is de volgende stap in jouw carrière bij ons? Wij zijn nieuwsgierig naar je.