550_over-ons-003.jpg
550_over-ons-005.jpg
550_over-ons-002.jpg

Werken bij Yellow Hive

Werken bij Yellow Hive is dynamisch. Geen dag is hetzelfde. Wij hebben te maken met overnames, integraties, nieuwe campagnes, samenwerkingen en het organiseren van leuke evenementen als het jaarlijkse Yellow Hive Strandfeest.

Ons Shared Service Center is werkzaam vanuit Yellow Hive. De overkoepelende afdelingen ICT, Facility, Marketing & Communicatie, Compliance & Legal, HR en Finance & Control werken voor onze merken You Sure, Felixx® werk & inkomen en Yinco.

Stilstaan? Dat kennen wij niet. Wij zijn constant in beweging. Wij zijn betrokken en zoeken altijd naar manieren om dat over te brengen. Je zal merken bij jouw toekomstige collega’s dat we écht een team zijn. Niet alleen omdat het leuk staat in deze tekst, maar omdat het voelt als een vriendenclub waar je toevallig ook werk mee verzet. Kan je tegen een stevige portie hectiek tijdens je werkdag en schakel je snel tussen verschillende doelgroepen? Dan is Yellow Hive dé plek voor jou om jezelf uit te dagen.

Vacatures bij Yellow Hive

Loading...

Administrateur

Yellow Hive

Finance Nieuw-Vennep Fulltime Parttime

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ziet snel verbanden en spot fouten in één oogopslag. Cijfers zijn gewoon jouw ding.

Bekijk vacature

Content Creator

Yellow Hive

Marketing & Communicatie Nieuw-Vennep Fulltime Parttime

Jij buigt je graag over creatieve contentstrategieën want: ideeën genoeg! Ben jij onze nieuwe Content Creator die onze merken naar een hoger nive...

Bekijk vacature

Facilitair Manager

Yellow Hive

Facilitair Nieuw-Vennep Fulltime Parttime

Jij zorgt ervoor dat alles op onze 19 locaties op rolletjes loopt. Ben jij de servicegerichte regelneef die het hoofd koel kan houden als er meer...

Bekijk vacature

Junior Business Controller

Yellow Hive

Finance Nieuw-Vennep Fulltime Parttime

Na jouw opleiding Finance of Bedrijfseconomie de eerste stappen zetten in je carrière? Wij leren je de kneepjes van het vak.

Bekijk vacature

Medewerker Integraties

Yellow Hive

Commercieel Locatie in overleg Fulltime Parttime

Yellow Hive blijft groeien. Onder andere door overnames van andere kantoren. Wil jij hier een belangrijke rol in spelen?

Bekijk vacature

Receptioniste

Yellow Hive

Facilitair Nieuw-Vennep Fulltime Parttime

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze relaties en daarmee het visitekaartje van onze organisatie. Het is jouw kracht om mensen altijd verde...

Bekijk vacature

Specialist Marketing & Communicatie

Yellow Hive

Marketing & Communicatie Nieuw-Vennep Fulltime Parttime

Jij weet als geen ander aan welke marketingknoppen je kan draaien om de omzet van een bedrijf te verhogen. Van content en kanaal tot een volledig...

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Zie jij jezelf al bij ons werken? Maar hebben wij op dit moment geen openstaande vacature die bij jou past? Wij zijn nieuwsgierig naar je open sollicitatie. Laat ons weten wie je bent, welke baan bij jou past en waar je jezelf ziet in onze organisatie. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Alles is mogelijk!

img_540x350_open-sollicitatie-yellow-hive.jpg

Neem contact op met HR

Zie je een interessante vacature en heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag over ons bedrijf of de betreffende functie. En... Wij zijn ook benieuwd naar jou!