550_join-the-Hive-01.jpg
550_Over-You-Sure-01.jpg
550_home 01.jpg

Werken bij Yellow Hive

Werken bij Yellow Hive is dynamisch. Geen dag is hetzelfde. Wij hebben te maken met overnames, integraties, nieuwe campagnes, samenwerkingen en het organiseren van leuke evenementen als het jaarlijkse Yellow Hive Strandfeest.

Ons Shared Service Center is werkzaam vanuit Yellow Hive. De overkoepelende afdelingen ICT, Facility, Marketing & Communicatie, Compliance & Legal, HR en Finance & Control werken voor onze merken You Sure, Felixx® werk & inkomen en Yinco.

Werken bij You Sure

Werken in de verzekeringswereld klinkt een beetje stoffig. Wij zijn ons bewust van dat imago. Toch dagen wij je uit verder te kijken. Als team van jonge professionals in één van de snelst groeiende organisaties in de financiële sector durven wij onszelf een tof bedrijf te noemen. Wij zitten nooit stil, stellen de belangen van de klant voorop en halen met elkaar het beste uit You Sure én uit onszelf. Toch minder stoffig dan je dacht?

img_540x350_open-sollicitatie-you-sure.jpg

Werken bij Felixx® werk & inkomen

Zijn arbeidsvoorwaarden echt jouw ding? Dan zit je bij Felixx® werk & inkomen echt op je plek. Bij Felixx® werken specialisten op het gebied van pensioenen, personeelsverzekeringen, arbodienstverlening, salarisadministratie en HR-vraagstukken. Dankzij de kennis en ervaring van de collega's van Felixx® hebben bedrijven het voor duizenden medewerkers in Nederland goed geregeld. Goed werkgeverschap is nog maar het begin.

img_540x350_open-sollicitatie-felixx.jpg

Werken bij Yinco

Werken bij Yinco is zoals het gezegde: schouders eronder en gaan. Eén ding is zeker: motivatie is belangrijker dan kennis. Wij kunnen je de fijne kneepjes van het vak leren, maar motivatie moet uit jou komen. De collega's bij Yinco zijn gretig, ambitieus en absolute aanpakkers. Zelf beoordelen wij de sfeer vooral als gezellig. Een positieve instelling staat hoog in het vaandel.

img_540x350_open-sollicitatie-yinco.jpg

Team HR

Het is best fijn om te weten met wie je mailt over misschien wel jouw toekomstige baan! Wij stellen graag aan je voor: Team HR. Heb je vragen over werken bij Yellow Hive of één van onze merken? Stuur gerust een bericht.

Portret_Anita-Monteiro.jpg

Anita Monteiro

Corporate Recruiter

hr@yellowhive.nl
Portret_Chantal-van-den-Eijkel.jpg

Chantal van den Eijkel

HR Business Partner

hr@yellowhive.nl
Portret_Laura-van-Kampen.jpg

Laura van Kampen

HR Business Partner

hr@yellowhive.nl
Portret_Marjolein-Hoogeboom.jpg

Marjolein Hoogenboom

HR Medewerker

hr@yellowhive.nl
Portret_Stacy-Kouwenberg.jpg

Stacy Kouwenberg

HR Medewerker

hr@yellowhive.nl
Hero-LG-Contact-Werken-Bij.jpg

Heb je een vraag aan HR? Wij horen graag van je!

*
*
*
*

Open sollicitatie

Zie jij jezelf al bij ons werken? Maar hebben wij op dit moment geen openstaande vacature die bij jou past? Wij zijn nieuwsgierig naar je open sollicitatie. Laat ons weten wie je bent, welke baan bij jou past en waar je jezelf ziet in onze organisatie. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Alles is mogelijk!

img_540x350_open-sollicitatie-felixx.jpg