Team HR

Het is best fijn om te weten met wie je mailt over misschien wel jouw toekomstige baan! Wij stellen graag aan je voor: Team HR. Heb je vragen over werken bij Yellow Hive of één van onze merken? Stuur gerust een bericht.

Portret_Anita-Monteiro.jpg

Anita Monteiro

Corporate Recruiter

hr@yellowhive.nl
Portret_Chantal-van-den-Eijkel.jpg

Chantal van den Eijkel

HR Business Partner

hr@yellowhive.nl
Portret_Laura-van-Kampen.jpg

Laura van Kampen

HR Business Partner

hr@yellowhive.nl
Portret_Marjolein-Hoogeboom.jpg

Marjolein Hoogenboom

HR Medewerker

hr@yellowhive.nl
Portret_Stacy-Kouwenberg.jpg

Stacy Kouwenberg

HR Medewerker

hr@yellowhive.nl

Sollicitatieprocedure

550_hypotheek 001.jpg

Solliciteren

Je bent enthousiast geworden over ons bedrijf en de functie. Klim in die pen en stuur ons jouw motivatie en cv. Maak je niet te druk over het schrijven van je sollicitatie. Wij zijn vooral benieuwd wie je bent.

550_over-ons-002.jpg

Een snelle reactie

Je ontvangt van ons binnen drie werkdagen een reactie op je sollicitatie. Ook als wij geen match zien, laten wij dit weten. Want niets is zo vervelend als ergens lang op wachten. 

550_bedrijfsgebouwenverzekering-003.jpg

Uitnodiging

Voldoe je aan de functie-eisen en hebben wij interesse? Dan ontvang je een uitnodiging voor een eerste gesprek met je toekomstige manager.

550_Pensioen_medewerkers-002.jpg

Tweede gesprek

Er volgt een tweede gesprek als jullie samen een goede klik hebben. Voor sommige functies krijg je ook een case of opdracht mee. Die bespreken we dan samen in dit gesprek.

550_Beroepsaansprakelijkheidsverzekering-003.jpg

Aanbieding

Als alle neuzen dezelfde kant op staan, bieden wij je een contract aan. Neem dit rustig door en stel vragen als je die hebt. Zie jij het ook zitten? Dan plannen wij je eerste werkdag in! Welkom bij de club. 

Hero-LG-Contact-Werken-Bij.jpg

Neem contact op met HR

Zie je een interessante vacature en heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag over ons bedrijf of de betreffende functie. En... Wij zijn ook benieuwd naar jou!

*
*
*
*

Open sollicitatie

Zie jij jezelf al bij ons werken? Maar hebben wij op dit moment geen openstaande vacature die bij jou past? Wij zijn nieuwsgierig naar je open sollicitatie. Laat ons weten wie je bent, welke baan bij jou past en waar je jezelf ziet in onze organisatie. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Alles is mogelijk!

img_540x350_open-sollicitatie-felixx.jpg