Shared Service Center

De professionals van ons Shared Service Center ontzorgen de adviseurs, relatiebeheerders, acceptanten en schadebehandelaars. Met hun ondersteuning kunnen wij via onze merken de klant echt centraal stellen, zonder gedoe met processen, technieken en regels. Het SSC bestaat uit zes afdelingen: ICT, Facility, Marketing & Communicatie, Compliance & Legal, HR en Finance & Control. Benieuwd wat deze afdelingen doen?

Informatiesystemen, telecommunicatie en computers. Daar houden onze ICT’ers zich mee bezig. Ook beheren zij systemen, netwerken en databases.

Onze Facility-afdeling ondersteunt de collega’s zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. De Facility-collega’s zorgen voor een perfecte omgeving waardoor wij optimaal kunnen presteren en via onze merken de beste klantervaring kunnen bieden.

Met Marketing & Communicatie bereiken wij onze klanten en doelgroepen. Op het juiste moment, met de juiste toon en het juiste gevoel. Deze afdeling bedenkt en ontwikkelt alle communicatie-uitingen die bijdragen aan de organisatiedoelen. Daarbij doen wij veel in-house, maar werken we ook samen met externe bureaus.

Compliance & Legal ziet erop toe dat wij voldoen aan de geldende wet- en regelgeving. De afdeling signaleert, adviseert en controleert. Streng, maar rechtvaardig. Met oog voor kansen én voor de integriteit en reputatie van ons bedrijf. Ook geeft de afdeling advies over contracten en fiscale zaken.

Het hele bedrijf heeft te maken met onze HR-afdeling. Dit team is verantwoordelijk voor jouw primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook vinden de HR-collega’s het belangrijk dat jij goed op je plek zit in onze organisatie. En valt er iets te vieren? Ook dan is HR van de partij.

De collega’s van Finance & Control hebben een uitmuntend gevoel voor financiële cijfers. Maar ze hebben ook analytisch vermogen, een kritische blik en een visie op scenario’s. Finance & Control ondersteunt en adviseert de Hoofddirectie bij het opstellen van de strategische doelstellingen.

Werken bij Yellow Hive

Wil jij werken bij één van de snelst groeiende adviesorganisaties in de financiële sector? Sluit je aan bij Yellow Hive, You Sure, Felixx® werk & inkomen of Yinco. Is de volgende stap in jouw carrière bij ons? Wij zijn nieuwsgierig naar je.

img_540x350_werken-bij-yellow-hive.jpg