550_Over-Felixx-01.jpg
550_Werken-bij-Felixx-02.jpg
550_Werken-bij-Felixx-03.jpg

Werken bij Felixx® werk & inkomen

Zijn arbeidsvoorwaarden echt jouw ding? Dan zit je bij Felixx® werk & inkomen echt op je plek. Bij Felixx® werken specialisten op het gebied van pensioenen, personeelsverzekeringen, arbodienstverlening, salarisadministratie en HR-vraagstukken. Dankzij de kennis en ervaring van de collega's van Felixx® hebben bedrijven het voor duizenden medewerkers in Nederland goed geregeld. Goed werkgeverschap is nog maar het begin.

Op welke afdeling je ook gaat werken, één ding is zeker: wij ontzorgen onze werkgevers. Pensioen- of HR-advies kan al genoeg zijn. In andere gevallen nemen wij alle verzekerbare arbeidsvoorwaarden inclusief de salarisadministratie en arbodienstverlening over.

Ben jij oprecht, behulpzaam, toegankelijk en wil jij je graag blijven ontwikkelen? Dan is Felixx® werk & inkomen de plek voor jou.

Vacatures bij Felixx® werk & inkomen

Loading...

Administrateur

Felixx werk & inkomen

Salarisadministratie Haarlem Fulltime Parttime

Als administrateur maak jij relaties en hun medewerkers blij met een salarisadministratie die secuur en tijdig wordt uitgevoerd.

Bekijk vacature

Relatiebeheerder

Felixx werk & inkomen

Commercieel Lisse Fulltime Parttime

Jij legt de verbinding tussen relaties en de organisatie. Hulpvragen herken je voordat ze zijn uitgesproken en jij weet altijd de juiste persoon ...

Bekijk vacature

Open sollicitatie

Zie jij jezelf al bij ons werken? Maar hebben wij op dit moment geen openstaande vacature die bij jou past? Wij zijn nieuwsgierig naar je open sollicitatie. Laat ons weten wie je bent, welke baan bij jou past en waar je jezelf ziet in onze organisatie. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Alles is mogelijk!

img_540x350_open-sollicitatie-felixx.jpg

Neem contact op met HR

Zie je een interessante vacature en heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag over ons bedrijf of de betreffende functie. En... Wij zijn ook benieuwd naar jou!