You Sure via Yellow Hive naar top-5 intermediair

Yellow Hive – The Insurance Company – is een dynamische financiële adviesorganisatie die onderdak biedt aan de merken You Sure, Felixx® werk & inkomen en Yinco. Met de nieuwe bedrijfsstructuur kan Yellow Hive de ambitie realiseren om structureel tot de top-5 intermediairbedrijven van Nederland te behoren én om succesvol voet op buitenlandse bodem te zetten. Yellow Hive levert via haar bekende merken diensten voor verzekeringen, hypotheken, pensioenen en employee benefits voor particulieren, ondernemers en bedrijven.

Bijenkorfnetwerk 

Yellow Hive is een groeiend netwerk van adviseursbedrijven in de financiële branche die de activiteiten onder hun eigen merk en management uitvoeren. Het gaat om verzekerings- en hypotheekadviseur You Sure, volmachtbedrijf en serviceprovider Yinco en arbeidsvoorwaardenspecialist Felixx® werk & inkomen. De merknaam Yellow Hive weerspiegelt het warme, positieve en enthousiaste karakter van de organisatie waarbinnen iedereen bijdraagt aan een zorgeloze toekomst van de klanten.

Extra kwaliteit door SSC

Yellow Hive biedt niet alleen een duidelijke structuur voor de gezamenlijke merken en activiteiten, de organisatie biedt ook de ondersteunende kracht van het Shared Service Center (SSC). Deze eenheid biedt diensten op het gebied van ICT, Facility, Marketing & Communicatie, Compliance & Legal, HR en Finance & Control. Met deze ondersteuning kunnen de organisatie, de merken en de adviseurs zich volledig concentreren op hun kernactiviteiten.

Nieuw: Yinco

Naast de bekende merken You Sure en Felixx® werk & inkomen is Yinco, het huidige DIN Assuradeuren en Driessen Assuradeuren, een nieuwe tak binnen de organisatie. Yinco staat voor Your Insurance Company. Als gevolmachtigd verzekeringsbedrijf van Nederlandse en internationale verzekeraars biedt Yinco verzekeringsoplossingen aan meer dan 500 verzekeringsadviseurs.

Aansturing Yellow Hive

De nieuwe structuur heeft ook geleid tot enkele verschuivingen binnen de directie. Ger Knikman (CEO) en Robbert Sturm (CFO) zijn verantwoordelijk voor het beleid van Yellow Hive en schakelen met de operationele directieleden: Bas Harmsen (Directeur You Sure), Eveline Roos (Directeur Niches & Integratie) en Evelien van Elswijk (Directeur Yinco). Het directieteam wordt ondersteund door: Jacqueline Huisman (Directeur HR, Mergers & Acquisitions), Milan Verzijlbergh (Directeur ICT), Guido Witpen (Coaching, Begeleiding en Advies), Mark Driessen (Business Development) en Jeroen Dietvorst (Organisatie-efficiëntie & Klantbeleving).

"Trots op ons team"

Ger Knikman is trots op de introductie van Yellow Hive: “De nieuwe bedrijfsstructuur stelt ons in staat om de groeiambitie naar de top-5 waar te maken. Wij zijn er klaar voor. Met een duidelijke en logische organisatie die rust op drie pijlers: Intermediair, Niches & Integratie en Verzekeraar. Met een nieuw directieteam. Met state-of-the-art automatisering en innovatieve business development services. Met ongelooflijk enthousiaste mensen die geloven in onze missie. En altijd met de focus op de kwaliteit van een perfecte klantervaring. Daar doen wij het voor.”

Over Yellow Hive 

Yellow Hive heeft zich de afgelopen jaren spectaculair ontwikkeld via zelfstandige groei, wederzijds gunstige samenwerkingen en gerichte overnames. Sinds 2011 hebben al meer dan 60 bedrijven gekozen voor één van de merken van Yellow Hive. Ruim 450 collega’s werken vanuit 19 vestigingen aan een financieel zorgeloze toekomst voor particuliere en zakelijke klanten in heel Nederland.

5 min 23 mei 2023 08:00 Geschreven door: Yellow Hive