Yellow Hive versterkt positie in horecabranche door overname Verzekerd & Wel en Horecadesk

Poortugaal, 18 december 2023 - Yellow Hive, het moederbedrijf achter onder meer You Sure, Felixx® werk & inkomen en Yinco, heeft de marktcombinatie Verzekerd & Wel en Horecadesk overgenomen. Beide spelers zijn landelijk actief in (maatwerk-)verzekeringen en personeelsdiensten voor de horecabranche. De overname past in de langetermijnstrategie van Yellow Hive om verder door te groeien in specifieke marktsegmenten.

Met de overname van Verzekerd & Wel en Horecadesk wordt de positie van Yellow Hive als toonaangevende financiële adviesorganisatie verder versterkt. Met meer dan 100 succesvolle overnames en een omzet van ruim € 80 miljoen, behoort Yellow Hive inmiddels tot de top 10 intermediairs van Nederland. Ook in 2024 zet de onderneming in op verdere groei, waarbij ook naar het buitenland wordt gekeken. Zo liggen er concrete plannen voor Duitsland, België en Spanje. 

De zeven medewerkers van Verzekerd & Wel en Horecadesk in Goes behouden hun huidige baan en ook voormalig eigenaren Stephan Hirdes en Bart-Jan Kroes blijven aan in hun rol. Hirdes: “Wij denken onder de vleugels van Yellow Hive onze eindklanten nog beter van dienst te kunnen zijn met specifieke verzekeringskennis op horecagebied. Er is binnen Yellow Hive enorm veel kennis en ervaring aanwezig waar wij én onze klanten van kunnen profiteren. Daarbij maken wij vanaf nu onderdeel uit van een warme en enthousiaste club professionals, met een unieke positie in de markt.” 

Ger Knikman, CEO Yellow Hive: “De combinatie Verzekerd & Wel en Horecadesk past perfect binnen onze ambities om te groeien in specifieke nichemarkten met moeilijker te verzekeren risico’s, waarvan horeca er absoluut één is. Bovendien sluit het DNA en de werkwijze van Verzekerd & Wel en Horecadesk goed aan op die van Yellow Hive. Door acquisities als deze halen wij namelijk gespecialiseerde medewerkers binnen. Specialisten die klanten in de horecabranche van advies op maat kunnen voorzien en de beste producten in de markt kunnen bieden.” 

5 min 18 dec 2023 10:34 Geschreven door: Yellow Hive