Driessen Assuradeuren strategisch partner van de You Sure Groep

You Sure is verheugd om aan te mogen kondigen dat het Driessen Assuradeuren (“Driessen”) als strategisch partner heeft toegevoegd aan haar groep. Na 16 overnames in 2021, die nagenoeg allemaal zijn geïntegreerd, is dit de tweede overname in 2022. Hiermee wordt de positie van de You Sure Groep niet alleen op de Nederlandse, maar ook op de internationale assurantiemarkt verstevigd. Met Driessen als strategisch partner is de You Sure Groep compleet.

Risico's verzekeren via eigen volmacht

Driessen is een in 1931 opgericht familiekantoor. Als wereldwijd gevolmachtigd verzekeringsagent voor een aantal grote verzekeringsmaatschappijen is Driessen voornamelijk gespecialiseerd in zakelijke verzekeringen zoals horeca en vastgoed. In samenwerking met professionele verzekeringstussenpersonen biedt Driessen de mogelijkheid om zakelijke risico’s te verzekeren via eigen volmachten, de provinciale markt of de Nederlandse co-assurantiebeurs. Daarnaast kan Driessen als broker bij Lloyd’s of London wereldwijd verzekeringsoplossingen bieden.


Driessen zal als aparte business unit met de huidige medewerkers kantoor blijven houden in Den Haag en blijft, in samenwerking met andere professionele tussenpersonen, zich richten op het behartigen van de belangen van haar verzekerden.

"Consolidatie is het toverwoord."

Ger Knikman, CEO van You Sure Groep: “Wij zijn zeer blij met Driessen Assuradeuren als strategisch partner. Met hun gevestigde naam en solide reputatie als wereldwijd gevolmachtigd verzekeringsagent verstevigen wij onze positie op de internationale assurantiemarkt. Tegelijkertijd kan Driessen, als zelfstandige business unit, de belangen van haar verzekerden blijven behartigen.”


Mark Driessen, directie van Driessen Assuradeuren: “Het verzekeringslandschap verandert razendsnel. Consolidatie is het toverwoord. Daarom ben ik heel erg blij met het strategische partnerschap met de You Sure Groep - een innovatieve, snel groeiende en zeer succesvolle organisatie met hetzelfde DNA. In mijn nieuwe functie als Director International Insurance ga ik mij specifiek richten op de internationale expansie.”

5 min 2 feb 2022 15:21 Geschreven door: Yellow Hive